Haber

Bulut AVM, Aydın'ın en büyük mağazasını açtı

Resim

 

http://www.aydindenge.com.tr/guncel/24/07/2020/bulut-avm-sektorun-en-buyuk-magazasini-aydina-kazandirdi

https://www.sesgazetesi.com.tr/haber/5057726/bulut-avm-aydinin-en-buyuk-magazasini-acti.

https://www.efelerhaber.com/bulut-avm-sektorun-en-buyuk-magazasini-aydin-a-kazandirdi_7272.html

Aydın halkını, mağazasından alışveriş yapmaya davet eden iş adamı Mukadder Bulut, “25 yıllık tecrübemiz, toptan satış gücümüzle, ihtiyaç olan ürünleri en kaliteli, en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmaya gayret gösteriyoruz” dedi.
Güler yüzlü personeli ile müşterilerine geniş ürün yelpazesinden uygun fiyatlara perakende ve toptan alışveriş yapma imkanı sunan Bulut AVM, Efeler’deki Aydın İl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yan tarafında hizmete girdi. Açılış törenine AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, İŞKUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşma yapan Bulut AVM Limited Şirketi’nin sahibi, iş adamı Mukadder Bulut, “Bulut Hırdavat Aydın’da bilinen bir firma ve 2 yıl önce yeniden yapılanma ile kurumsallaşmak için, yeni şirket anlayışımız ile işletmemizi kurduk ve büyümeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

13 BİN ÇEŞİT ÜRÜN


Büyümeyi, Bulut AVM mağazasını açarak, sürdürdüklerini dile getiren Bulut, “Bin metrekare alan üzerine kurduğumuz Bulut mağazası, Aydın’da sektörün en büyük mağazası. Türkiye çapında da örnek bir mağaza olduğunu, İstanbul ve İzmir'den gelen dostlarımız belirtiyor. Birçok insanın ihtiyacı olan hediyelik eşya, hırdavat, zücaciye, kırtasiye, plastik ev gereçleri, aydınlatma, musluk malzemeleri, kozmetik gibi 10 farklı alanda 13 bin çeşit ürünle ve uygun fiyatla hizmet vermekteyiz. Ekibimizde mağaza müdürü, pazarlama ekibi ve her kategorinin, her reyonun ayrı görevlisi bulunmaktadır. Fiyatlarımız Türkiye ölçeğinde uygundur. İstanbul’dan hatta yurt dışından gelen ve uygun fiyatlı satış yaptığımızı dile getiren müşterilerimiz var. İşimizi seviyoruz. Gündemin, sezonun ihtiyacı olan ürünleri en kaliteli, en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmaya gayret gösteriyoruz. 25 yıllık tecrübemiz ile bunu sağlıyoruz. Mağazamızın, Aydın’a hayırlı olmasını diliyoruz. Tüm Aydın halkımızı sanal değil gerçek alışveriş ve indirimler için, mağazamıza alışveriş yapmaya bekliyoruz. İlk 30 gün her 50 TL üstü alışverişe sürpriz hediyeler veriyoruz. Mağazamızın yan tarafında 15 araçlık otoparkımız bulunmakta, otopark sorunumuz yoktur” dedi.
Firma olarak Ege Bölgesi’nde pazarlama ağı ve 4 servis aracı ile Muğla, İzmir, Manisa ve Aydın’a hizmet verdiklerini kaydeden Bulut, Toptan Gıda Çarşısı’nda bin 200 metrekarelik toptan satış mağazaları olduğunu hatırlattı.

“HEDEFİMİZ ULUSAL BİR MARKA OLMAK”


Bulut AVM’nin sahibi Mukadder Bulut, en büyük hedeflerinin ulusal bir marka olmak olduğunu söyledi. Kurumsal bir firma haline geldiklerini dile getiren Bulut, “Gerek barkodlama, gerek stok sistemi, gerekse otomasyon olarak kendimizi geliştiriyoruz, vizyonumuzu, misyonumuzu belirledik, AR-GE ekibimizi güçlü tutuyoruz. Ulusal bir marka haline gelmeyi hedefliyoruz. Aydın halkımızdan, Aydın’ın içinden çıkan firmamıza destek vermesini bekliyoruz. Ben Aydın Çineliyim. Aydın’ın çocuğuyum. İnşallah Aydın için, Türkiye için güzel bir marka geliyor” ifadelerini kullandı. Konuşmasını tamamlayan Bulut, beraberindekilerle birlikte mağazanın açılışını gerçekleştirdi. Açılışta, davetlilere keşkek ve kar helvası ikram edildi.

Özet
:
Bulut Alışveriş Merkezi (AVM), Aydın’a sektörün en büyük mağazasını kazandırdı. Bin metrekare alan üzerine kurulan Bulut AVM, aralarında züccaciye, hediyelik eşya, kırtasiye, kozmetik, hırdavat, elektrik, elektronik, ev tekstili, plastik ev gereçleri, oyuncak ve aydınlatmanın da bulunduğu 10 farklı alanda, toplam 13 bin çeşit ürünle kapılarını açtı.
X