Haber

13 Bin Çeşit Ürün Tek Mağazada

Resim

http://www.aydindenge.com.tr/ekonomi/13/09/2019/13-bin-cesit-urun-tek-magazada

Kırtasiye, hırdavat, oyuncak, plastik ve züccaciye sektörlerinde 13 bin çeşitle Aydınlılara hizmet veren Bulut AVM, kalitesi ve güler yüzlü personeliyle bölgeye de hitap ediyor. Fiyat ve kalitede iddialı olduklarını belirten şirket sahibi Mukadder Bulut, “Kazandığımız parayı Aydın'a aktarma niyetindeyiz. İşimizi severek yapıyoruz. Güleryüz, dürüst ticaret ve kalitemizle varız” dedi.

Aydın’da 5 bin metrekare alanda kırtasiye, hırdavat, oyuncak, plastik ve züccaciye sektörlerinde geniş ürün çeşidiyle perakende ve toptan satışla hizmet veren Bulut AVM, kaliteyi direk tüketiciyle buluşturmanın gururunu yaşıyor. 13 bin ürün çeşidi, imalatçı firmadan direk alışverişle uygun fiyat yelpazesi, yenilikçi bakış ve güler yüzlü personeliyle bölgede tek olan Bulut AVM işletme sahibi Mukadder Bulut (37), en büyük hedeflerinin kaliteyi, sağlıklı ve en uygun fiyatla tüketiciye ulaştırmak ve Aydın'a katma değer sağlamak için daha fazla çalışmak olduğunu söyledi.

BÖLGENİN TOPTAN ÜRÜN İHTİYACI TEK ADRESTE

Ege Bölgesi'nin toptan ürün ihtiyacını tek adreste karşılayan Bulut AVM’yi babası Muhammed Bulut ile kurduklarını, 20 yıldır sektörün her alanında var olduğunu ve tüketicinin ihtiyacını iyi bildiklerini kaydeden Mukadder Bulut, “12 yaşında başladığım bu işe hala devam etmenin gururunu yaşıyorum. Babamla çıktığımız bu yolda Aydın'a kaliteyi en uygun fiyatla sunmak bizim için önemli. 30 personelimizle kırtasiye, hırdavat, oyuncak, plastik ve züccaciye sektörlerindeki 13 bin çeşidi tek çatı altında sunmamız Aydınlılar için büyük bir avantaj. Bulut AVM’ye gelen bir müşteri bütün ihtiyaçlarını karşılayıp gidebiliyor. Bunu yaparken de en uygun fiyatları sunuyoruz. Aydın ve çevre illerdeki esnaflarımızın da toptan ürün ihtiyaçlarına Aydın’dan yanıt veriyoruz.” dedi.

“PARAMIZI KAZANDIĞIMIZ ŞEHRE YATIRIYORUZ”

İmalatçı ve ithalatçı firmalarla direkt çalıştıklarını kaydeden Bulut, kurumsallaşma çalışmalarında da büyük yol kat ettiklerini belirterek açıklamasında şöyle devam etti; “Titiz, Paşabahçe, Lav , Faber, Fatih ve Mikro gibi firmaların ürünlerini pazarlıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerinde gerekli adımları atmaya her zaman özen gösteriyoruz. Özellikle eğitim ile ilgili hassasız. Paramızı kazandığımız şehre aktarmaya niyetliyiz. İşimizi severek yapıyoruz. Güler yüzlü hizmet ve dürüst ticaretle varız. Güncel ve en yeni ürünleri alıyoruz, müşterilerimize sunuyoruz.

EN UYGUN FİYATLAR BULUT AVM’DE

Aydın'daki en uygun fiyatlar bizdedir. İyi kalite, uygun fiyat politikamızla hizmet etmeye devam ediyoruz. İzmir, Denizli ve Muğla’ya da toptan hizmet veriyoruz. Kendimizi geliştirme çalışmalarımıza önem veriyoruz. E- ticarette yeni adımlar atıyoruz. Kurumsallaşma adımlarımızı da attık, zamanla şubeleşmeye de başlayacağız. İstanbul ve İzmir’de de bulunmam işimizde iyi olmamıza fırsat tanıyor. Eksik yönlerimizi tamamlayarak Aydın’da sevilen bir marka olma hedefimize doğru yürüyoruz.

KIRTASİYEDE SAĞLIKLI MARKALAR

Firmamızda özellikle kırtasiye ürünlerinde sağlıklı markaları tercih ediyoruz. Özellikle kanserojen içeriği olmayan markaları satmıyoruz. Eğitime verdiğimiz desteği sağlıkla buluşturmaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığı bizim için önemli ve değerli. Bulut AVM’nin bu konuda tavrı çok net; AR-GE çalışmalarında içeriğinde kanserojen madde bulunan hiçbir firmayı satmayız.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE ÖNCELİK EĞİTİMDE

Sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı önemsiyoruz. Önceliğimiz eğitimdir. Yardıma muhtaç aile ve eğitim desteği alması gereken çocuklara da mutlaka yardım etmeye çalışıyoruz. Eğitime desteğimiz her daim vardır. Bu kırtasiye veya başka bir yöntemle de olabilir. Ama Bulut AVM eğitime destekte her zaman bir adım öndedir. Aydın’da çocuklarımızın okuması için üzerimize düşen sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya her zaman hazırız.”

Özet
:
Kırtasiye, hırdavat, oyuncak, plastik ve züccaciye sektörlerinde 13 bin çeşitle Aydınlılara hizmet veren Bulut AVM, kalitesi ve güler yüzlü personeliyle bölgeye de hitap ediyor. Fiyat ve kalitede iddialı olduklarını ...
X